De TV gids van vandaag voor ESPN 1 - TVgids.nl (2024)

23:30 Voetbalpraat S h Vier experts bespreken de hoofd- en randzaken uit de voetbalwereld. 00:30 ESPN vandaag S h Een round-up van de dag op ESPN en het belangrijkste en opvallendste (inter)nationale sportnieuws.
01:00 Voetbalpraat S h Vier experts bespreken de hoofd- en randzaken uit de voetbalwereld. 01:53 ESPN top goals Memphis: De mooiste Eredivisiegoals S h Compilatie van doelpunten.
02:09 Copa Libertadores (Samenvatting) Grêmio - Fluminense S h Samenvatting van de wedstrijd Grêmio - Fluminense in de Copa Libertadores 2024, de Zuid-Amerikaanse versie van de Champions League. 02:20 Voetbal: Copa Libertadores Botafogo - Palmeiras L S Een verslag van de wedstrijd Botafogo - Palmeiras in de achtste finales van de Copa Libertadores 2024, de Zuid-Amerikaanse versie van de Champions League.
04:25 Voetbalpraat S h Vier experts bespreken de hoofd- en randzaken uit de voetbalwereld.
05:10 ESPN vandaag S h Een round-up van de dag op ESPN en het belangrijkste en opvallendste (inter)nationale sportnieuws. 05:34 ESPN vandaag S h Een round-up van de dag op ESPN en het belangrijkste en opvallendste (inter)nationale sportnieuws.
06:00 Voetbalpraat S h Vier experts bespreken de hoofd- en randzaken uit de voetbalwereld.
07:00 ESPN vandaag S h Een round-up van de dag op ESPN en het belangrijkste en opvallendste (inter)nationale sportnieuws. 07:30 Tekengeld S In de podcast Tekengeld bespeekt Yordi Yamali met een gast alles over de wereld van in- en uitgaande transfers, makelaars en alle andere ontwikklingen in het voetbal.
08:00 Voetbalpraat S h Vier experts bespreken de hoofd- en randzaken uit de voetbalwereld.
09:00 ESPN vandaag S h Een round-up van de dag op ESPN en het belangrijkste en opvallendste (inter)nationale sportnieuws. 09:30 ESPN vandaag S h Een round-up van de dag op ESPN en het belangrijkste en opvallendste (inter)nationale sportnieuws.
10:00 Voetbalpraat S h Vier experts bespreken de hoofd- en randzaken uit de voetbalwereld.
11:00 ESPN vandaag S h Een round-up van de dag op ESPN en het belangrijkste en opvallendste (inter)nationale sportnieuws. 11:30 ESPN top goals Memphis: De mooiste Eredivisiegoals S h Compilatie van doelpunten. 11:45 FC Utrecht TV S h Het laatste nieuws, voor- en nabeschouwingen en reportages rondom FC Utrecht.
12:00 Voetbalpraat S h Vier experts bespreken de hoofd- en randzaken uit de voetbalwereld.
13:00 Tekengeld S h In de podcast Tekengeld bespeekt Yordi Yamali met een gast alles over de wereld van in- en uitgaande transfers, makelaars en alle andere ontwikklingen in het voetbal. 13:30 ESPN vandaag S h Een round-up van de dag op ESPN en het belangrijkste en opvallendste (inter)nationale sportnieuws. 13:59 Copa Libertadores (Samenvatting) Grêmio - Fluminense S h Samenvatting van de wedstrijd Grêmio - Fluminense in de Copa Libertadores 2024, de Zuid-Amerikaanse versie van de Champions League.
14:15 Voetbal: Copa Libertadores Botafogo - Palmeiras S h Een verslag van de wedstrijd Botafogo - Palmeiras in de achtste finales van de Copa Libertadores 2024, de Zuid-Amerikaanse versie van de Champions League.
16:00 Tien jaar Terug: 2014-2015 2015 S h In Tien jaar Terug duiken we in het Eredivisieverleden.
17:00 Copa Libertadores (Samenvatting) Grêmio - Fluminense S h Samenvatting van de wedstrijd Grêmio - Fluminense in de Copa Libertadores 2024, de Zuid-Amerikaanse versie van de Champions League. 17:15 Copa Libertadores (Samenvatting) Botafogo - Palmeiras S h Samenvatting van de wedstrijd Botafogo - Palmeiras in de Copa Libertadores 2024, de Zuid-Amerikaanse versie van de Champions League. 17:30 Heracles TV S Het laatste nieuws, voor- en nabeschouwingen en reportages rondom Heracles Almelo. 17:45 sc Heerenveen TV S Het laatste nieuws, voor- en nabeschouwingen en reportages rondom sc Heerenveen.
18:00 Tekengeld S h In de podcast Tekengeld bespeekt Yordi Yamali met een gast alles over de wereld van in- en uitgaande transfers, makelaars en alle andere ontwikklingen in het voetbal. 18:30 ESPN vandaag L S Een round-up van de dag op ESPN en het belangrijkste en opvallendste (inter)nationale sportnieuws.
19:00 ESPN doc S h Documentaires met de mooiste verhalen uit de historie van het Nederlandse voetbal en andere sportverhalen. 19:30 ESPN Funniest S h In ESPN Funniest zie je een compilatie van de grappigste bloopers, blunders en behind the scenes-momenten die zijn uitgezonden.
20:00 In The Arena: Serena Williams S h Achtdelige serie van ESPN over de ongelooflijke tenniscarrière van Serena Williams, die twee decennia lang haar sport domineerde.
21:00 NFL Hard Knocks 2024 Chicago Bears S h In het 19e seizoen van de bekroonde serie Hard Knocks kijken we achter de schermen mee bij de Chicago Bears in voorbereiding op het nieuwe NFL-seizoen.
22:00 ESPN doc S h Documentaires met de mooiste verhalen uit de historie van het Nederlandse voetbal en andere sportverhalen.
23:00 ESPN vandaag L S Een round-up van de dag op ESPN en het belangrijkste en opvallendste (inter)nationale sportnieuws. 23:30 Voetbalpraat S h Vier experts bespreken de hoofd- en randzaken uit de voetbalwereld.
00:30 ESPN vandaag S h Een round-up van de dag op ESPN en het belangrijkste en opvallendste (inter)nationale sportnieuws.
00:59 Voetbalpraat S h Vier experts bespreken de hoofd- en randzaken uit de voetbalwereld.
01:58 Copa Libertadores (Samenvatting) Grêmio - Fluminense S h Samenvatting van de wedstrijd Grêmio - Fluminense in de Copa Libertadores 2024, de Zuid-Amerikaanse versie van de Champions League.
02:09 Copa Libertadores (Samenvatting) Botafogo - Palmeiras S h Samenvatting van de wedstrijd Botafogo - Palmeiras in de Copa Libertadores 2024, de Zuid-Amerikaanse versie van de Champions League.
02:20 Voetbal: Copa Sudamericana Boca Juniors - Cruzeiro L S Verslag van de wedstrijd Boca Juniors - Cruzeiro in de achtste finales van de Copa Sudamericana 2023, de Zuid-Amerikaanse versie van de Europa League.
04:25 ESPN vandaag S h Een round-up van de dag op ESPN en het belangrijkste en opvallendste (inter)nationale sportnieuws.
04:49 ESPN vandaag S h Een round-up van de dag op ESPN en het belangrijkste en opvallendste (inter)nationale sportnieuws.
Primetime

Over ESPN 1

ESPN 1 zendt (vaak live) voetbalwedstrijden uit onder andere de Eredivisie, KNVB Beker en UEFA Europa League uit, inclusief voor- en nabeschouwingen.

Bekende titels

Bekende gezichten van ESPN zijn Jan Joost van Gangelen, Toine van Peperstraten en Milan van Dongen. Daarnaast schuiven er regelmatig analisten als Ronald de Boer, Hans Kraaij jr. en Kenneth Perez aan. Bekende televisieprogramma’s van ESPN zijn ESPNvandaag en De eretribune. Daarnaast is er aandacht voor voetbaldocumentaires.

De TV gids van vandaag voor ESPN 1 - TVgids.nl (2024)

References

Top Articles
Meet Ivy Getty, the 28-year-old model and heiress to the Getty oil billions
Are You Rich? U.S. Net Worth Percentiles Can Provide Answers
Methstreams Boxing Stream
Craigslist Free En Dallas Tx
Kathleen Hixson Leaked
Terrorist Usually Avoid Tourist Locations
Best Transmission Service Margate
Craigslist In South Carolina - Craigslist Near You
Is Csl Plasma Open On 4Th Of July
Gameday Red Sox
Riegler & Partner Holding GmbH auf LinkedIn: Wie schätzen Sie die Entwicklung der Wohnraumschaffung und Bauwirtschaft…
Jesus Revolution Showtimes Near Chisholm Trail 8
Max 80 Orl
Santa Clara Valley Medical Center Medical Records
Nexus Crossword Puzzle Solver
7440 Dean Martin Dr Suite 204 Directions
Army Oubs
Royal Cuts Kentlands
Where Is George The Pet Collector
Craigslist Lakeville Ma
Wbiw Weather Watchers
Babbychula
Ford F-350 Models Trim Levels and Packages
Yisd Home Access Center
[PDF] PDF - Education Update - Free Download PDF
Regal Amc Near Me
Living Shard Calamity
Piri Leaked
Star Wars Armada Wikia
Table To Formula Calculator
Dell 22 FHD-Computermonitor – E2222H | Dell Deutschland
Neteller Kasiinod
897 W Valley Blvd
United E Gift Card
Bi State Schedule
Dubois County Barter Page
L'alternativa - co*cktail Bar On The Pier
Colin Donnell Lpsg
Texas Baseball Officially Releases 2023 Schedule
AP Microeconomics Score Calculator for 2023
Ket2 Schedule
Bay Focus
Oxford Alabama Craigslist
2007 Peterbilt 387 Fuse Box Diagram
Best Restaurants Minocqua
The Angel Next Door Spoils Me Rotten Gogoanime
Rage Of Harrogath Bugged
Blackwolf Run Pro Shop
Jaefeetz
How to Install JDownloader 2 on Your Synology NAS
F9 2385
Osrs Vorkath Combat Achievements
Latest Posts
Article information

Author: Stevie Stamm

Last Updated:

Views: 6276

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stevie Stamm

Birthday: 1996-06-22

Address: Apt. 419 4200 Sipes Estate, East Delmerview, WY 05617

Phone: +342332224300

Job: Future Advertising Analyst

Hobby: Leather crafting, Puzzles, Leather crafting, scrapbook, Urban exploration, Cabaret, Skateboarding

Introduction: My name is Stevie Stamm, I am a colorful, sparkling, splendid, vast, open, hilarious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.